Uw commerciële trainingspecialist!

De leider ontwaakt

Wat is de juiste manier om een product of bedrijf te verkopen? Niet iedereen is in staat om technisch commercieel te verkopen. Bovendien vraagt dit in een internationale omgeving om nog meer. CapeCoaching begeleidt en traint u om de juiste wegen te bewandelen in een verkoopgesprek.

Lees verder...

Welke koers gaan we varen is een vaak gestelde vraag. Bedrijven en werknemers hebben behoefte aan verandering en stellen het roer om te willen gooien. Hoe veranderen we van richting en hoe bereiken we de gestelde doelen? CapeCoaching kijkt verder, verbreedt je commerciële inzicht en bepaalt samen met jou de richting die bij je past om verder te kunnen kijken.

Commerciële coaching

Stel doelen voor je team

CapeCoaching biedt ondersteuning aan bedrijven en biedt hen de kans succesvol te zijn. Door een ruime ervaring in B2B-business development, turnaround management en het coachen van mensen die willen en daadwerkelijk bereid zijn om hulp te vragen zet CapeCoaching de juiste koers in.

Lees verder...

CapeCoaching

Life en Executive coaching

Mijn naam is Emile Meulemans. Ik ben opgegroeid in Zuid-Afrika en in 1987 verhuisd naar Nederland. Vanaf mijn komst naar Nederland heb ik diverse functies bekleed, van technicus tot statutair directeur. Mijn filosofie is ‘leer van je fouten’, doe en als je valt probeer je het op een andere manier.

Lees verder...

Teambuilding

De beste methoden

Door de ruim 30 jaar evaring in de technische kapitaalgoederenindustrie ben ik in staat om de cohesie binnen bedrijven goed te managen en de kunde van werknemer te analyseren. Afspraak is afspraak, betrouwbaar en confidentieel, transparant en direct.

Lees verder...

Neem contact op

met CapeCoaching

Wilt u uw koers wijzigen? Neem dan contact op met CapeCoaching:
Oude Kruisweg 64
2142 EG Cruquius (NH)
023 785 20 85
06 204 24 714
eameulemans@cs.com

Naar contactformulier