Gespecialiseerd in training vraagstukken op het gebied van Algemene Verordening gegevensbescherming.

De AVG
De privacywetgeving is hier om te blijven. Deze wetgeving ging op 25 mei 2016 in met het uitstellen van handhaving tot 25 mei 2018 om alle bedrijven de kans te geven om hun dataverzameling en ICT op orde - conform deze wetgeving - te krijgen.

Ik ben FG en ik merk dat kennis van de wet niet voldoende is.De FG moet zijn RvB overtuigen dat ze niet alleen volgens de wet moet handelen maar ook kennisoverdracht moet doen. Dit is echter niet genoeg. De FG moet niet alleen een verteller zijn, maar moet ook een ervaringsdeskundige zijn.
Ik heb een aantal trainingen samengesteld om verantwoordelijken en betrokkenen te helpen in dit moeras.

Topics:
- Wat moet de RvB weten over de Avg Kennis overdracht (directie RvB);
- Ik ben FG maar hoe overtuig ik mijn RvB (FG);
- Personal trainingen over AVG en rechten van betrokkenen (personeel);
- ICT-trainingen en faciliteren rechten van betrokkenen (ICT);
- Compliance  by design en by default (personeel en managers);
- Ik ben een personal data store en wat dit voor mij en mijn werk betekent ( iedereen).

Kosten: Halve dag €450 - hele dag €900 (aantal deelnemers onbeperkt)
Waar:  Op afspraak.
Tools: Pact-online

Coachen van exposanten
Het exposeren en organiseren van beurzen is een belangrijke methode van reclame in de industriële omgeving. Het is belangrijk om tijdens de beurs fighting fit te zijn; weten waarom je bedrijf op de beurs staat en weten dat je kan en mag participeren.

Personal Coaching
Doordat er veel vormen van coachen bestaan, bekijken we per opdrachtgever welke manier van coaching het beste kan worden gevolgd. Dit wordt in overleg met de klant bepaald. Gekeken wordt naar wat wil worden bereikt en wanneer het doel wordt gesteld.

Verkooptrainingen
Wat is de juiste manier om te verkopen? Niet iedereen is in staat om technisch commercieel te verkopen en in een internationale omgeving vraagt dit om nog meer. U wordt begeleid en getraind om de juiste wegen te bewandelen in een verkoopgesprek.

Coachen via Skype
Het coachen kan ook op afstand, zo kunt u ook vanuit het buitenland een coachingssessie volgen.

Interim management
Ook op managementniveau kunt u worden bijgestaan. Door de ruime ervaring in interim management op het gebied van headhunting ken ik de klappen van de zweep en ben in staat om een organisatie goed te kunnen lezen en begrijpen.